Kuže: Ne vjerujem da će splitska publika Hajduku dozvoliti bunker

DINAMOV strateg Josip Kuže je uoči posljednjeg maksimirskog treninga prije derbija na press konferenciji ostavio dojam izuzetno smirenog čovjeka.

"Sve je isto u pristupu kao i prije dva mjeseca kad je utakmica odgođena. Jedina razlika u odnosu na prosinac jest ta da nam je sad Chago na raspolaganju." - kazao je Kuže pred okupljenim novinarima u Maksimiru.

"Želimo pobjedu, uvjereni smo da smo bolji od Hajduka. Teško je reći jesmo li bolji nakon odrađenih priprema budući da još nismo odigrali nijednu pravu prvenstvenu utakmicu." -  kazao je Dinamov trener.

"Respektiramo Hajduk, njihovu snagu i želju za pobjedom, ali mi ćemo na Poljudu zaigrati otvoreno i napadački. Tako smo se pripremali i jednostavno ne možemo igrati drugačije." - ustvrdio je Kuže, pa nastavio pričati o načinu na koji će Dinamo zaigrati u nedjelju na Poljudu.

"Ne bih želio da se Hajduk postavi izrazito defanzivno i brani iz svog šesnaesterca, mislim da ni publika u Splitu ne bi prihvatila takvu igru." - rekao je Kuže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kuže nije želio prihvatiti novinarsku provokaciju o tome da će Modrić navodno igrati "flastera" na Niku Kranjčaru: "Njih dvojica će se susretati na sredini terena, ali mi ćemo igrati na loptu a ne na igrača."

Novinare je zanimalo u kojoj mjeri rezultati s pripremnih utakmica mogu kazati nešto o mogućem ishodu predstojećeg derbija.

"Budemo li igrali kao protiv Osimovog Jeff Uniteda, mislim da će to biti dovoljno." - kazao je Kuže.

"Ne bih bio zadovoljan bodom jer bi to značilo da nismo igrali dobro. Što se tiče naših navijača, oni su bili fascinantni još prije dva mjeseca na onoj kiši. Naš je moto odgovornost prema njima, naročito u velikim utakmicama.  Naravno da njima nije svejedno igramo li protiv Intera ili Hajduka, Splićan ih posebno pale." - zaključio je Dinamov trener.

N.B.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara