Kuže o Modriću: Veliki igrači velike utakmice igraju na najbolji mogući način

DINAMOV strateg Josip Kuže u Dnevniku Nove TV kazao je kako se ne želi izvlačiti na Vugrinca koji je zbog ozljede morao napustiti igru već u 27. minuti susreta, te da je Arsenal bio bolji i zasluženo je pobijedio. "Jedan igrač nije presudan" - smatra Kuže.

Iako je već nekoliko puta analizirao cijeli susret, i za Novu TV je kazao kako su se Modri nakon prvog poluvremena ponadali da mogu napraviti pozitivan rezultat.

"Susret smo praktički izgubili u dvije minute. Možda smo kasnije i mogli dovesti vodu na naš mlin, no iskustvo Arsenala je bilo presudno i doveli su tekmu do kraja kako su htjeli" - rekao je Dinamov trener dodajući kako je bilo prekrasno igrati uz fantastične Dinamove navijače.

"Šteta što to nije bio dovoljan poticaj našim igračima" - kazao je.

Iako se svi slažu kako je Modrić definitivno najbolji Dinamovac, Kuže je tu pridodao: "Veliki igrači velike utakmice igraju na najbolji mogući način".

"Cilj Dinama bila je i ostala Liga UEFA. Iako smo prije nego što smo saznali protivnika vjerovali i da možemo u Ligu prvaka. Ali kad smo izvukli Arsenal željeli smo dovesti publiku na stadion i prikazati igru kakvu zaslužuju, a negdje je postojala vjera da možemo ostvariti pozitivan rezultat. No, danas živimo u realnosti" - komentirao je Kuže.

Na upit da komentira anketu na stranicama Dnevnik.hr, u kojoj je postavljeno pitanje:" Jesu li rezultati hrvatske reprezentacije na SP-u i hrvatskih klubova u euro-kupovima prava slika hrvatskog nogometa?".

Čak 82% glasača odgovorilo je "Da.", no Kuže se ne slaže s njima. "Hrvatska je mogla bolje proći na SP-u, no bilo je nesreće i drugih okolnosti koje su dovele do lošeg rezultata. Isto tako vjerujem kako su naši klubovi bolji od ciparskih i albanskih, ali se dogodio trenutak nepažnje.

"Iako ne možemo govoriti o visokoj poziciji hrvatskog nogometa, no u nekoj klasi, nismo prva, druga, ali treća vjerujem jesmo" - komentirao je svoje neslaganje s glasačima Kuže.

A.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara