Kuže: Zanima nas samo pobjeda

DINAMOVA delegacija izašla je u jakom sastavu pred novinare na posljednjoj press konferenciji održanoj u Maksimiru uoči velikog subotnjeg derbija s Hajdukom na Poljudu.

U Plavom salonu pred novinare su izašli trener Josip Kuže, branič Dino Drpić, glasnogovornik Ado Kožul i član Uprave zadužen za odnose s javnošću, Siniša Jagodić.

Dinamovci su bili izrazito dobro raspoloženi, a napomenimo kako su se nakon posjeta zagrebačkoj Pučkoj kuhinji uključili u još jednu humanitarnu akciju.

Radi se o uključivanju Dinama u akciju "Bebe", čiji je cilj prikupljanje pomoći trudnicama s dijabetesom, a Dinamov glasnogovornik Ado Kožul primijetio je kako se akcija lijepo poklopila s rođenjem djeteta Dine Drpića, na čemu mu je i čestitao.

 “Ovo je moj prvi sin, nadam se da nije i zadnji.” - kazao je Dino i zahvalio na čestitkama.

Potom se priča okrenula velikom derbiju. Trener Kuže pressicu je otpočeo u gotovo filozofskom tonu.

"Puno je definicija sportskog uspjeha. Jedna od njih svakako je zadovoljstvo i euforija navijača koje potiču dobri rezultati. U ovom trenutku među Dinamovim navijačima i simpatizerima taj entuzijazam je ogroman i upravo zbog toga preuzimam odgovornost. Naime, baš zbog navijača idemo u Split s velikom željom da ostvarimo pobjedu, te da ju poklonimo navijačima i na taj način im se odužimo što su nas vjerno pratili još od početka priprema." - kazao je Kuže.

Na trenera se u sličnom tonu nadovezao novopečeni otac Dino Drpić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imamo ogroman motiv za pobjedu, jer se želimo odužiti navijačima. Sve priče o bilo kakvim puštanju padaju u vodu." - kazao je Drpić.

Potom su zaredala novinarska pitanja o taktici koju će Kuže primijeniti na Poljudu.

"Igrat ćemo na rezultat. Očekujemo uraganski start Hajduka, tako da ćemo se mi u prvih 45 minuta sigurno malo povući." - kazao je trener Dinama.

Na novinarsko pitanje pribojava li se fanatizma Hajdukovaca pred prepunim Poljudom, Kuže je uz smiješak kratko odgovorio: "Fanatizam je dobar ako počiva na nečem konkretnom."

Novinare je zanimalo kako će se Dinamo postaviti pribjegne li Hajduk izrazito defanzivnoj kakvu je prikazao u Zagrebu na prvom derbiju ove sezone.

"Ne mislim da će Hajduk pred svojim navijačima Hajduk igrati isto kao u Zagrebu. Splićani su u Maksimiru slavili tu nulu kao veliku pobjedu, ali zbog stanja na tablici i 22 boda razlike oni ne smiju čekati." - kazao je Kuže.

Na novinarsko pitanje bi li bio zadovoljan bodom na Poljudu, Kuže je decidirano ustvrdio: "Ne bih."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara