Ladić o razlozima smjene: Vjerojatno sam se zamjerio nekome zbog odabira igrača

Foto: Željko Hajdinjak / Cropix

I DOK se čeka inauguracijska press konferencija novog izbornika mlade reprezentacije (14:30), oglasio se bivši.

Dražena Ladića HNS je smijenio, a na njegovo mjesto postavljen je Ivo Šušak. Vratar Vatrenih iz '98. razočaran je smjenom, a iako ni u koga ne želi upirati prstom, siguran je da ga nisu maknuli ljudi iz Saveza:

"Niti je to bila njihova želja niti im je drago što su morali realizirati nečiju naredbu. Nadam se samo da javnost razumije što se događa", rekao je Ladara, koji se nikako ne miri s otkazom:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Najčudnije je u čitavoj priči da iz Saveza nikakvo službeno priopćenje nisam dobio, tek mi je Srebrić rekao da ga mogu očekivati ovih dana. Više ne želim čekati, u srijedu idem u Rusanovu."

Otkako je došao na mjesto izbornika Ladić je, kako i sam ističe, uveo red u reprezentaciji - otkazi igrača postali su prošlost, a zbog popravljene suradnje s klubovima više nije bilo problema s dolascima nogometaša. Ladić priznaje da su klubovi nakon nekog vremena počeli sve više inzistirati na pozivima svojih igrača u reprezentaciju:

"Vjerojatno sam se zamjerio nekome zbog odabira igrača... Ne znam, u ovom društvu puno toga nije normalno", zaključio je Ladić u intervjuu za Sportske novosti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara