Lampard: Ono što je izbornik napravio Bišćanu, gadna je uvreda za igrača

VEZNJAK engleskog Chelsea Frank Lampard rekao je kako, da se našao na Bišćanovom mjestu, nikada ne bi napustio reprezentaciju, ali da je ono što je izbornik napravio Bišćanu, gadna uvreda za igrača.

"Prvo igrat ćeš, pa preko noći nisi ni na klupi nego moraš na tribine. Zašto se sad to ne izgladi? Ne poznajem odnose, ali Bišćanu sad ne treba reprezentacija za afirmaciju. Treba mu da bi se kompletrirao i dobio patriotsku afirmaciju." - rekao je Lampard za Sportske novosti.

Lampard se prisjetio svojih početaka u West Hamu (u kojem je igrao i njegov otac Frank) te je rekao da ga je Slaven Bilić, dok je igrao u  West Hamu, "na neki način podizao.”

"Zahvalan sam mu, znam da i Ferdinand uvijek priča najljepše o njemu. Važno je za mladog igrača kad uživa potporu najboljeg u momčadi." - sa zahvalnošću se prisjeća Frank.

Danas jedan od najboljih igrača na svijetu, Lampard se osvrnuo i na vrijeme kad je igrao sa Štimcem i Šukerom. "Davor je mačak za gol, a Štimac je priča za sebe. Toliko samopouzdanja i odlučnosti rijetko se susreće." - smatra Frank.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komentirajući utakmicu Hrvatska - Engleska u Portugalu, Lampard kaže kako su njegovi reprezentativci bili bolji te da je Rooney igrao fantastično. "Pribojavali smo se Hrvatske, ali način na koji su ušli u igru dao nam je snage. Labavo su se postavili, a to me iznenadilo." - pojasnio je Lampard.

Lampard kaže kako mu je danas lijepo igrati u Chelseau jer je to klub koji svi poštuju i gdje se ozbiljno igra, međutim kaže da mu je West Ham ostao prva ljubav. Frank otkriva da on i njegovi suigrači nisu presretni što protiv Liverpoola traže naslov u Ligi prvaka, međutim, budući da su ovu sezonu zabilježili tri važne pobjede, Frank smatra da logika nalaže kako je Chelsea bolja od Liverpoola.

Frank Lampard je igrač jedinstvenih kvaliteta, služi momčadi, ali zadivljuje i solo dionicama. U anketi među menadžerima Premier lige dobio je najviše glasova kao najpoželjniji igrač.

"Frank je jedan od rijetkih velikih igrača koji sluša, brzo uči, pamti savjete i ne zaboravlja ih na terenu." - rekao je Claudio Ranieri, čovjek koji je Franka doveo u Chelsea.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara