Lampard: Stevie i ja nismo glupi i egoistični

Lampard: Stevie i ja nismo glupi i egoistični

U ENGLESKOJ se u nogometnim krugovima puno razgovara o postavi Fabia Capella za susret protiv Kazahstana te pitanju mogu li Gerrard i Lampard igrati zajedno.

Engleski mediji bruje o reprezentaciji, a kako i ne bi. Nakon demoliranja Hrvatske na rasprodani Wembley stiže Kazahstan, koji bi trebao biti za momčad Fabija Capella, kanta za napucavanje. No, puno toga nije jasno u taktičkoj postavi Engleza u toj utakmici. Osnovno pitanje koje se nameće jest mogu li Steven Gerrard i Frank Lampard uopće koegzistirati na travnjaku te treba li Chelseajev veznjak uopće igrati u prvoj postavi s obzirom na prošle prikazane igre u engleskom dresu.

Također, kritičari sve više inzistiraju na Ashleyu Youngu, krilu Aston Ville, koji igra u životnoj formi te kojega mnogi smatraju igračem koji zaslužuje mjesto u prvih jedanaest.

"Mislim da Steven i ja nismo glupi i egoistični igrači. Obojica imamo veliku želju igrati za našu zemlju", rekao je Frank Lampard o njihovom međusobnom rivalstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moramo pokušati napraviti sve da stvari funkcioniraju ako bude određeno da igramo zajedno. Imamo dobar odnos, ne postoji nikakav rivalitet", tvrdi Frank Lampard.

No, mnogi se s tim ne slažu. Smatraju da njih dvojica ne mogu igrati zajedno i da je to kontraproduktivno za reprezentaciju. Najžešći kritičari smatraju kako niti jedan niti drugi ne bi trebali biti u prvih jedanaest te da ima drugih igrača koji će dati puno veći doprinos.

M.Š.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara