Latvijci puni optimizma: Željeli smo Hrvate na početku i mislimo samo na njih

Latvijci puni optimizma: Željeli smo Hrvate na početku i mislimo samo na njih

Tekst: Tibor Toromanović
Foto: Lff.com


LATVIJSKI nogometni savez oglasio se nakon objave rasporeda za kvalifikacije za Euro 2012. Naglašavaju kako su željeli početi protiv jake momčadi.

"Latvijski raspored je jako dobar. Raspored je uvijek lutrija, no ovog puta nam odgovara. Izbornik je želio započeti protiv jedne jake momčadi, a to Hrvatska svakako jest", rekao je čovjek zadužen za odnose s javnošću u latvijskoj reprezentaciji Ivan Mežecka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Latvijski Davor Gavran rekao je kako su svi optimisti, počevši od igrača i stručnog stožera. Taj optimizam dobrim igrama na početku kvalifikacija žele prenijeti na navijače. Izbornik Latvije Aleksandar Starkovs zadovoljan je jer konačno može napraviti konkretni plan priprema.

"Konačno možemo izraditi jasne planove za novu sezonu. Štoviše, nakon ovog rasporeda možemo početi konkretno raditi i oblikovati pripreme i rad za iduće dvije godine", kaže izbornik Latvije.

"Početak će biti vrlo važan, a igramo protiv reprezentacije koja ima najviši rejting u našoj skupini. Nužan nam je dobar rezultat protiv Hrvatske i odsad sve podređujemo tom cilju. Moramo se pripremiti i razmišljati samo o utakmici 3. rujna u Rigi", rekao je Starkovs.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara