Lekić zgrožen pismom podrške Svaguši: Danas se svatko naziva Torcidom!

Lekić zgrožen pismom podrške Svaguši: Danas se svatko naziva Torcidom!

Tekst: M.Č.
Foto: Cropix

U REDAKCIJU Indexa stiglo je, u ime Torcide, anonimno pismo upućeno predsjedniku Hajduka Jošku Svaguši koje vam donosimo u cijelosti:

HAJDUK SPLIT
za Svagušu

1. Svagi, mi iz Torcide dajemo ti potporu jer si do sada prvi put javno objavio iznose ugovora svih igrača i za to ti skidamo kapu, trudiš se i želiš sačuvati našega Hajduka. Trudiš se i želiš smanjiti troškove i za to svaka čast.

2. Točno je da smo te napadali i bacali krafne na stadionu i pisali grafite protiv tebe.

3. Ovime obećajemo prestati s vrijeđanjem, bacanjem krafni i pisanjem grafita, ali tražimo da javno objaviš na konferenciji za tisak:
- koji su to ljudi koji su sklapali visoke i nenormalne ugovore s igračima (ime i prezime, a ne samo reći BIVŠA UPRAVA)
- koliko je isplaćeno love menadžerima za svaki transfer za svakoga igrača koji je doveden u Hajduk u zadnje dvije-tri godine (želimo točne iznose za svaki ugovor i igrača)

- koliko je u zadnjih pet godina isplaćeno odvjetniku Mati Perošu (samo da znaš protiv Mate Peroša je podnesena kaznena prijava jer se predstavljao kao ODVJETNIK i to NAŠEGA HAJDUKA, a ODVJETNIK JE SLUŽBENO POSTAO TEK PRIJE TRI MJESECA - DAKLE POČINIO JE KAZNENO DJELO... - nazovi državno odvjetništvo pa ćeš vidjeti...
- koliko je točno love isplaćeno odvjetniku Damiru Primorcu i Vinku Radovaniju te svim drugim odvjetnicima u zadnje četiri godine (točne iznose želimo)
- kolika je bila plaća Talijana Fiorentinija? i koliko je dobio otpremnine? ovo nam je najbitnije i ovo želimo!!!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako ne objaviš traženo onda nastavljamo s našim aktivnostima i protiv tebe, a sve u cilju spasa našega Hajduka!!!!

Ako objaviš ove podatke onda obećajemo da ćemo prestati tražiti usvajanje Kodeksa i nećemo te više napadat.

Neka Hrvatski narod i Torcida zna istinu !!!!

Ovo smo poslali i Kerumu i Slobodnoj Dalmaciji - samo da znaš

Lekić: To je obična glupost, ne znam tko vam je to poslao!

Odmah nakon primitka pisma kontaktirali smo tajnika Kluba navijača Torcide Stipu Lekića koji je sve nazvao običnom glupošću: "Nemamo nikakve veze s tim, i nije riječ ni o kakvoj podijeljenosti među Torcidom. Dapače, cijela je Torcida jedna i jedinstvena, a ne razjedinjena poput nekih. Zaista ne znam tko je to mogao poslati, ali činjenica je da se danas svatko voli nazivati i misliti za sebe da je Torcida i eksponirati se preko naših leđa", oštro je demantirao Lekić bilo kakvu povezanost Kluba navijača s potpisnikom ovog pisma.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara