Liječnici iz Portsmoutha stigli u Zagreb pregledati Kranjčara

DVOJICA liječnika iz Portsmoutha, premierligaša za koji bi, prema svemu sudeći, danas trebao potpisati Niko Kranjčar, stigli su u Zagreb u 15:15 letom iz Londona. U zračnoj luci ih je dočekao Kranjčarov odvjetnik Emil Žgur.

"Uvjet da bi potpisali ugovor je liječnički pregled. Ako Niko ima bilo kakvih problema sa zdravljem, onda je sasvim neopravdano potpisivati bilo što. To je uvjet, da bismo kasnije razgovarali." - kazao je na Plesu u razgovoru za Index odvjetnik Emil Žgur, prijatelj Kranjčarevih i posrednik u Nikinom transferu.

"Nemamo puno vremena na raspolaganju, tako da će sve biti poznato u tijeku dana." - dodao je.

O iznosu ugovora, niti ponudi Engleza, Žgur nije žeio govoriti, već će s detaljima u javnost izaći ukoliko se ugovor potpiše.

"Koliko će pregled trajati ne mogu znati, jer to ovisi isključivo o tome što oni žele provjeriti." - dodao je Žgur.

Na aerodromu je društvo Emilu Žguru pravio i Damir Vrbanović, direktor Dinama, koji je čekao sina koji je stizao iz Londona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Žgur je čekao liječnike, a Vrbanović sina

Engleski liječnici Nigel Cellars i Gary Sadler će tako tijekom poslijepodneva s Kranjčarom obaviti i posljednju formalnost uoči potpisa za Portsmouth - liječnički pregled.

Nikin odvjetnik Emil Žgur je u razgovoru za Index kazao kako osim dvojice liječnika iz Portsmoutha ne dolazi više nitko.

Dogovorena vrijednost transfera još uvijek nije poznata, ali većina domaćih i engleskih medija navodi cifru između 4,5 i 5 milijuna eura.

Bude li sve u redu s liječničkim pregledom, a nema razloga da ne bude, Niko će, kako doznajemo, za Portsmouth potpisati u četvrtak navečer elektronskim putem. Prijelazni rok traje do četvrtka u ponoć.

S.H., N.B.
Foto: S.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara