Lippi: Više nikad neću trenirati talijanski klub

VELIKI broj kvalitetnih trenera nije radio prošle godine, te je još uvijek bez posla. Među takvima je i bivši izbornik Italije Marcello Lippi, koji se prije toga proslavio radom u Juventusu.

U posljednje vrijeme se mnogo govorilo kako bi se Lippi mogao vratiti na izborničko mjesto u Italiji, gdje je ostvario najveći mogući uspjeh na posljednjem Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj 2006. godine.

Primio je mnogo ponuda ostalih svjetskih reprezentacija, a špekuliralo se i o povratku u Juventus ili odlasku u neki engleski klub. No, Lippi je još uvijek slobodan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imam dojam kako više nikada neću trenirati neki talijanski klub. Govorim samo po osjećaju, kao što niti ne želim natrag u reprezentaciju. Italija je u dobrim rukama i sadašnji izbornik Donadoni može biti uvjeren kako u meni ima velikog navijača", rekao je Lippi, te dodao:

"Primio sam mnogo ponuda u zadnje vrijeme, ali moram priznati kako mi se niti jedna nije svidjela. Nije me zaintrigirala. Nije ovdje riječ o novcu, nego čisto o motivu kojeg nisam osjetio", završio je markantni trener.

Totalsport
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara