Liverpool: Tajna portugalske pijanke

Liverpool: Tajna portugalske pijanke

"PIJANA, ali bezazlena zabava u kojoj su sudjelovali gotovo svi igrači koji su izašli u bar, izmakla je kontroli kada je počelo natjecanje u karaokama. Riise nije htio pjevati kada je na njega došao na red, što se nikako nije svidjelo Bellamyju koji je uzeo palicu za golf (objekt je u sklopu golf kluba) i nasrnuo na suigrača udarajući ga po nogama."

Ovako je to izgledalo u Liverpoolovu taboru samo nekoliko dana prije utakmice s Barcelonom, koju su "Redsi" ipak pobijedili (2:1) i zadali glavobolje treneru Rijkaardu pred uzvrat na Anfieldu. Junak te utakmice, koji je umalo izbačen iz kluba zbog tog incidenta, Velšanin Craig Bellamy otkrio je detalje te hladne, ali zagrijane portugalske večeri.

Bellamy, koji je kažnjen od strane kluba sa velikih 80 tisuća funti, priznao je da se u posljednje vrijeme uopće nije slagao s Norvežaninom te da su odnosi bili napeti, ali da ni u jednom trenutku nije nasrnuo na Rissea s palicom, već da su samo porazgovarali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Desetak igrača zabavljalo se karaokama. Ja sam pjevao "Red, red wine" od UB40, jer ga je Jerzy Dudek stalno konzumirao te večeri. Kada su igrači ugledali Riisea kako prolazi dvoranom, pozvali su ga da nam se pridruži. Nakon što je odbio ja sam ga mikrofonom pozivao i nagovarao, međutim bio je ustrajan. Pred svim igračima mi je prišao i rekao da se tako ne ponašam tj. da ga ne pozivam i nagovaram kada to ne želi." - prisjeća se Bellamy.

"To me pomalo iznerviralo jer je malo narušilo moju popularnost među igračima te sam nekoliko minuta kasnije otišao do njega i malo burnije mu priopćio da to više ne radi. On je odmah shvatio da je pogriješio te smo se pomirili." - dodao je Bellamy, prenosi "Wigantoday".

Iako Bellamyeve riječi zvuče kao da se ruga s nogometnim zaljubljenicima i novinarima, velika pobjeda na Nou Campu uvelike ide u prilog riječima brzog Velšanina. Međutim, ako nije istukao Riisea zašto je spreman platit klubu skoro milijun kuna.

V.B.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara