Liverpool želi Ivicu Olića

IVICA OLIĆ svojim kapacitetom pluća i trkačkim sposobnostima nije oduševio samo hrvatsku naciju (i dijasporu), već su njegove igre protiv Austrije i Njemačke odjeknule i na Otoku.

Još prije mjesec dana Olićev je menadžer Gordon Stipić pričao kako njegov pulen napušta Hamburg i seli se u Englesku. Stipić je tada potvrdio kontakte s Newcastleom i opovrgnuo interes Portsmoutha. No, u međuvremenu je Stipić, ako je vjerovati napisima njemačkih medija, otvorio vezu i s Rafom Benitezom.

Za Ivicu Olića zainteresiran je i Liverpool. Nije nikakva tajna da je Benitez uvijek u potrazi za pojačanjima s obzirom da se od njega svake sezone očekuje lov na naslov prvaka, trofej koji Liverpool već dugo nije arhivirao u svoje vitrine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivica Olić je upravo tip igrača kakve Benitez preferira. Trkač, borac, igrač koji će momčad staviti ispred vlastitih interes. Dovoljno je samo pogledati aktualnu momčad Liverpoola i postaje jasno da su upravo to karakteristike koju krase dvojicu najkonstantnijih (uz kapetana Stevena Gerrarda) članova ekipe; Dirka Kuyta i Javiera Mascherana.

"To trenutno nije pitanje kojim se opterećujem. Želim razmišljati samo o Europskom prvenstvu", rekao je Olić njemačkim novinarima na pitanje o transferu u Liverpool.

P.V.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara