Ljubičić: Danas sam po prvi put mislio da sam bolji od Federera

IAKO je najbolji hrvatski tenisač Ivan Ljubičić u svom meču na Masters Cupu u Šangaju poražen od prvog tenisača svijeta, Rogera Federera, Ljubo je nakon meča kazao kako misli da je po prvi put bio bolji od Rogera.

"Danas sam se po prvi put osjećao da sam bolji od njega. Roger nije bio na svojoj uobičajenoj razini, ali odjednom je počeo servirati as servise, što nije radio u cijelom meču." - kazao je Ljubičić, koji je dobrano namučio Federera.

"I kad Federer nije na svojoj najvišoj razini, teško se od toga može izvući neka korist. Pokušao sam igrati svoj najbolji tenis i zamalo sam ga dobio." - dodao je razočarani Ljubičić.

Prvi tenisač svijeta priznao je da je, zbog činjenice da je prije samo tri tjedna zbog ozljede hodao na štakama, Ljubo ipak bio blagi favorit u meču.

"Meč se odvijao točno kako sam i predvidio. Mislio sam da je Ivan ipak blagi favorit zbog svega što sam prošao u zadnje vrijeme. Tek sam u zadnjih tjedan dana uspio potrčati. Vrlo sam zadovoljan pobjedom, pobjeda je pobjeda, bez obzira na to jesu li se igrala dva ili tri seta." - kazao je Federer nakon iscrpljujućeg meča protiv Ljubičića, kojeg je dobio tek u tie breaku trećeg seta i to zahvaljujući sjajnom serviranju.

"Kad sam došao ovdje, stigao sam praktički na jednoj nozi. Mislio sam da sam najteže ozlijeđen od svih igrača. Fantastično je da mogu igrati ovako dobro jer Masters Cup je na razini Grand Slam turnira." - kazao je najbolji svjetski tenisač.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara