Ljubičić: Nikome nikad ne pružam priliku dva puta

"ZADOVOLJAN sam svojim servisom, jer sam  izgubio malo poena, iako sam imao problema sa čitanjem njegovog servisa. Tie-break je bio gust, ali ja nikome nikad ne pružam priliku dva puta. Danac si nije olakšao posao i stvari sam držao pod kontrolom." - izjavio je naš najbolji tenisač poslije pobjede nad Carlsenom u osmini finala Zagreb Indoorsa. 

"S mojom jučerašnjom ozljedom leđa je sve u redu." - otklonio je Ljubo bojazni da bi ga bol mogla omesti u nastavku turnira.

"Kenneth je lijevak i ova podloga mu ne paše previše. Anulirao je slajs kod servisa, dobro je servirao, ali s osnovne crte sam bio bolji.
Paše mi igrati sa ljevacima. Imam 4:0 skor s njima u dvorani. Naravno, drugo je to kad igrate protiv Beckera, ali Carlsen nije taj rang." - završio je priču o suparniku kojeg je eliminirao i okrenuo se četvrtfinalnom suparniku.

"Meč protiv Južnjoga će biti dramatičan, igrati ću na njegov servis." - prokomentirao je Ljubo svoj sljedećeg protovnika

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O hrvatskom dvoboju Ančić-Karlović, Ljubo je ponudio komentar Marija Ančića: "Mario mi je rekao: Kad Karlo servira, nema igre."

Već se zna Ljubičićev raspored nakon Zagreba: majstor dvoranskog tenisa, koji je prošle godine od 57 turnirskih pobjeda, njih 35 ostvario u dvorani, odlazi redom u Marseille, Rotterdam i Dubai.

D.R.,Z.A.
Foto: Dragan Predojević

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara