Ljubičić: Ovo je najbolja opcija

Ljubičić: Ovo je najbolja opcija

NAKON što je izabran za privremenog Davis Cup izbornika, Ljubičić tvrdi kako ga ostale opcije nisu nimalo oduševile.

"Kada sam čuo sve druge ponuđene opcije oko izbornika, iskreno, najbolja mi je ova. Žao mi je što smo se uopće našli u ovoj situaciji.  Biti igrač i izbornik velika je odgovornost, nadam se da će sve biti pozitivno i uspješno. Drago mi je što u cijeloj priči imam podršku Marija Ančića." - kazao je Ljubičić, a prenose njegove službene stranice.

Ivan je trenutno na Australian Openu gdje se u drugom kolu susreće s njemačkim tenisačem Philippom Kohlschreibera, a meč će igrati na glavnom terenu u Melbourneu na "Rod Lever Areni".

Meč se igra u utorak u 11 sati po njihovom vremenu, odnosno ponašem oko jedan sat u srijedu ujutro. Kohlschreiber je trenutačno 79. igrač svijeta, a Ljubičić ponosan što je dobio čast zaigrati na glavnom terenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prvi put ću u Meblourneu igrati na "Rod Laver Areni". Do sada sam dvaput igrao na na centralnom terenu Grand Slam turnira, oba puta u New Yorku, sa Safinom i Roddickom. Zbog drugih, sada prvi put zbog sebe." - kazao je Ivan.

Nakon bloga koji je pisao na službenim stranicama ATP-a, Ljubičić je na ESPN-u imao i chat. Kaže kako je oduševljen ovim danima i da naprosto uživa.

"Svi žele  dio nas, čuti kako je bilo. Sada je manje slobodnog vremena, manje vremena za odmor. Ali za to smo se pripremali, to  čekamo cijeli život. Nemam zamjerki. Sviđa mi se ova situacija." - zaključio je Ljubo.

S.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara