Ljubo bi mogao pomoći protiv Srbije: Tu sam ako me budu trebali

Tekst: M.M.
Foto: AFP


Bliži se Davis Cup dvoboj Hrvatske i Srbije u Splitu. Ivan Ljubičić nakon osvojene salatare rekao je zbogom reprezentaciji. No, kako postoji mogućnost izostanka Ančića i Karlovića ponovo se poteglo pitanje povratka Ivana Ljubičića.

"Ovog trenutka nemam razloga promijeniti odluku", kaže popularni Ljubo. No, Ljubičić je jednom prilikom izjavio kako bi se i vratio ukoliko bude trebalo pomoći zbog eventualnih izostanaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da, to sam rekao i ne bježim od toga, iako poslije Indian Wellesa ni ja više nisam potpuno zdrav." Ukoliko Prpić stvarno ne bi imao na raspolaganju Ančića i Karlovića, Ljubičić bi bio spreman ući u koštac sa Srbima. "Kako bi onda mogao odbiti poziv? Bila bi velika paljba na mene kad bi odbio, iako bi morao mijenjati cijeli svoj raspored i ponovo igrati na tri dobivena seta. Ako  stvarno trebam pomoći, onda sam tu."

Ipak, nadamo se da će Ančić i Karlović biti spremni. Međutim, ako se to ne dogodi Ljubo je spreman."Sjesti ću s Prpom i onda ćemo porazgovarati , ali nakon Wimbledoma", rekao je Ljubo za Sportske novosti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara