Ljubojević na posudbu, Lučić na burzu

Ljubojević na posudbu, Lučić na burzu

TRENER Dinama Josip Kuže izrazito je zadovoljan prvim dijelom priprema održanim u španjolskoj Olivi. No, isto se ne bi moglo reći i za libera Marija Lučića, kojem se Kuže zahvalio samo dva dana uoči kraja zimskog prijelaznog roka.

Lučić se očito nije uklopio o modri europski san, pa su ga čelnici pred kraj priprema obavijestili da više nije Dinamov igrač. Vijest je za Lučića stigla prekasno, iako u Dinamovom stožeru i dalje ne žele priznati odgovornost.

"Čitam iz novina kao i svi ostali." - kratko je prokomentirao Dinamov glasnogovornik Ado Kožul.

Pobjeda nad Salzburgom podigla je atmosferu, a najezda Brazilaca zaoštrila konkurenciju.

Junior zvan Juninho i Carlos Santos zvan Carleao s Dinamovcima su odradili dio priprema i navukli osmijeh na lice Zdravka Mamića.

Kamen sa srca Dinamovom izvršnom dopredsjedniku pao je i sa prvim Andersonovim golom, pa je situacija u momčadi, uoči puta za Tursku, optimistična. A situacija uoči početka prvenstva, jednom riječju, idealna.

U javnost se još uvijek ne izlazi s informacijama o dvojici novih Brazilca, iako je Carleao, prema nekim informacijama, blizu potpisivanja petogodišnjeg ugovora. Radi se o brzom stoperu, izuzetnih driblerskih sposobnosti, a ima tek 19 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Javnost će na vrijeme biti obaviještena o svim pomacima vezanim uz naša pojačanja. Zasad ne bih govorio o detaljima. Juninho je otišao za Brazil, a u Zagreb bi mogao doći oko 1. ožujka." - za Index je kazao Ado Kožul.

Tu ipak nije kraj novostima iz Maksimirske 128. Goran Ljubojević konačno se skrasio, te će karijeru neko vrijeme graditi u švicarskom St. Gallenu.

"Ljubojević će šest mjeseci biti posuđen St. Gallenu. Bila je to za njega najbolja opcija." - dodao je Kožul.

St. Gallen se trenutno nalazi na 6. mjestu Švicarske nogometne lige sa 22 boda iz 18 utakmica. St. Gallen ima 6 pobjeda, 4 remija i 8 poraza u dosadašnjem dijelu prvenstva.

Inače, u Švicarskoj nogometnoj ligi natječe se samo 10 momčadi.

D.R.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara