Ljubojević napušta Dinamo

GORAN LJUBOJEVIĆ je, prema svemu sudeći, sve bliži maksimirskim vratima. Naime, on je odlučio da će prije kraja prijelaznog roka, koji traje do kraja kolovoza napustiti "Modre". Siniša Jagodić izjavio je za Index.hr da je Ljubojević još uvijek igrač Dinama, da klub nema nikakvih ponuda, no ukoliko ih bude da će o njima tek tada razmišljati.

"Istina je da bih htio otići prije kraja prijelaznog roka, premda ništa ne forsiram. Nisam niti ljut, niti uvrijeđen. Ne bih htio kvariti odličnu atmosferu koju imamo u svlačionici, nema potrebe dizati tenzije, ali ne mogu sebi dopustiti da još jednu sezonu prosjedim na klupi" - izjavio je Goran Ljubojević za Jutarnjem listu.

"Nadao sam se da ću dobiti više prilika i da ću ove sezone biti bolje sreće nego lani, ali budući da sam u drugom planu, mislim da je najpametnije da se raziđemo na miran i civiliziran način" - dodao je centarfor Dinama.

Podsjetimo, Ljubojević je krajem prošle sezone Dinamu oprostio dio dugova, te više puta govorio da nije važan novac, već da želi igrati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Član uprave zadužen za odnose s javnošću, Siniša Jagodić za Index je izjavio da je Goran Ljubojević i dalje igrač Dinama.

"Što se tiče njegove izjave, svatko ima pravo na mišljenje, a na klubu je da vidi što će se dogoditi. Smatram da kvalitetu mora pokazati na treninzima i utakmicama, no mi zasad nemamo nikakve kontakte." - kazao je Jagodić.

Dodao je da klub nema nikakvih ponuda, no bude li ih do kraja prijelaznog roka, tada će se o njima razmišljati.

Prema nekim nagađanjima, Ljubojević će put Bundeslige, a njegova bi odšteta mogla doseći do dva milijuna eura.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara