Ljubojević ravnodušan prema Mamićevoj ponudi

JEDAN od najboljih hrvatskih mladih reprezentativaca, napadač prvoligaša Osijeka u intervjuu za Jutarnji list rekao je kako mu je trenutno Osijek na prvom mjestu, a o mogućim transferima brine se njegov manager.

Prvoligaš iz Osijeka poznat je kao klub u kojima su ponikli Šuker, Cvitanović i Vlaović, a s afirmacijom Gorana Ljubojevića i Danijela Pranjića Osječani su dokazali da imaju formulu za otkrivanje talenata.

Pranjić i Ljubojević na meti su mnogih europskih klubova, a tome svjedoči i činjenica da je nedjeljnom srazu Osijeka i Dinama prisustvovao čak 21 manager.

S 12 pogodaka u prvenstvu Ljubojević se nije digao u zvijezde, niti se nada nekakvom astronomskom ugovoru, njega trenutno zanimaju samo Osijekovi rezultati, a sve ostalo prepustio je svom manageru. Izjavio je kako mu je "čast što se Dinamo zanima za njega, no klub i manager će odlučiti što će dalje".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jutarnji list piše da je netko iz Hrvatske minirao Ljubojević odlazak u Monaco, no talentirani nogometaš o tome nema saznanja. U Monacu nije završio zato što francuski zakon dopušta klubu maksimalno petoricu igrača izvan Europske unije, smatra Ljubojević.

Od europskih klubova najviše mu se sviđa Ajax, no nije mu bitna veličina kluba. "Najvažnije je da budem u udarnoj postavi. Ne želim biti rezerva", izjavio je Ljubojević.

U Osijeku Mamićevu ponudu od milijun eura smatraju premalom, no razgovori su u tijeku. Jutarnji list piše kako je netko izvan Hrvatske Osijeku ponudio 2 milijuna eura, a Rusi i Nijemci već se neko vrijeme šeću oko Gradskog vrta.

Gdje će Ljubojevć nastaviti svoju nogometnu karijeru koju je započeo s 9 godina u Osijeku najvjerojatnije će se sigurno znati 1. veljače, kada je zadnji rok za potpis na Ugovoru.

Na news grupi hr.rec.sport.nogomet raspravlja se o Mamićevoj ponudi, a mnogi su mišljenja kako je Mamićeva ponuda sramotna, jer će ih on onda prodati za barem duplo više. Iako po mnogima Ljubojević i Pranjić vrijede mnogo više, stranci neće rado ponuditi veliku svotu jer se radi o vrlo mladim i još neafirmiranim igračima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara