Ljubojević zatražio smanjenje vlastitog ugovora za 50,000 eura

CENTARFOR Dinama, Goran Ljubojević, ispričao se ogorčenim navijačima "modrih" na specifičan način – dobrovoljno je od čelnika kluba zatražio da mu smanje godišnju plaću s 250,000 na 200,000 eura.

Iako vodstvo kluba na čelu s predsjednikom Mirkom Barišićem tvrdi da je do smanjenja Ljubojevićevog ugovora došlo na traženje samog napadača, Jutarnji list piše kako je Dinamov centarfor zapravo popustio pod pritiscima čelnika osiromašenog i osramoćenog kluba, te pristao na smanjenje ugovora za 50,000 eura godišnje.

"Ljubojević i otac došli su nam ponuditi da se njegov godišnji ugovor smanji za 50,000 eura. Ta je gesta vrijedna svake pohvale. Na taj je način Ljubojević dokazao privrženost klubu, naglasivši da gori od želje za rehabilitacijom. Osobno poznajem i cijenim tu obitelj, i da budem iskren, nešto slično sam i očekivao. To je još jedan dokaz da u momčadi imamo sjajne mladiće." - sipao je hvale Dinamov predsjednik Mirko Barišić, te na pitanje očekuje li sličan potez od Danijela Pranjića, indikativno odgovorio: "Zašto ne?"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sam Ljubojević svoju odluku je objasnio činjenicom da je svjestan situacije u kojoj se klub našao, te željom da Dinamo što prije izađe iz problema u koje je zapao.

"Previše toga smo upropastili u prošloj sezoni, sve nas je sram i želimo se čim prije rehabilitirati. Dosad smo previše govorili u medijima, odsad ćemo govoriti na radnom mjestu, na terenu." - pojasnio je Ljubojević, uz Danijela Pranjića najbolje plaćeni igrač Dinama.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara