Lončarević: Ako Niko ne potpiše novi ugovor, više me ne zanima

ILIJA LONČAREVIĆ, koji je proteklog tjedna razgovarao s igračima nudeći im nove uvjete, jučer je ostao razočaran jer Niko Kranjčar nije pristao na smanjenje ugovora. Rasplet se očekuje idućeg tjedan, kada će se znati tko ostaje, a tko odlazi, no Lončarević tvrdi kako oni igrači koji neće potpisati ugovor nemaju što tražiti u Dinamu. 

“Kranjčar je specifičan slučaj u našem klubu u smislu njegovog eventualnog transfera i još nekih stvari. Ali, do Nove godine i taj će slučaj biti završen. Ovako ili onako- Nema više čekanja zaključujem listu igrača” - izjavio je Lončarević, prenose Sportske novosti.

Lončarević je dodao kako bilo koji igrač koji se neće dogovoriti s klubom neće biti na listi, te da prema nikome nema nikakvog popusta.

“Generalno uzevši, igrač koji odbija dogovor s klubom, mene ne zanima. Zanima me momčad, pojedinac kao svjetionik u momčadi me niti najmanje ne zanima” - zaključio je Lončarević.

Trener Plavih komentirao je i Kranjčarovu izjavu da ne želi potpisati novi ugovor jer se kresanjem ugovora igračima jedino oni okrivljavaju za neuspjeh u jesenskom dijelu prvenstvu.

Lončarević je rekao kako je na posljednjem sastanku s igračima riješio pitanje krivca, a isto je ponovio i Kranjčaru na jučerašnjem sastanku-

“Ali, svaki pojedinac koji u svemu nije pronašao svoje mane, analizirao učinak i smatra se nedodirljivim, igračem bez krivice, nije korektan” - zaključio je Lončarević i dodao kako će idući tjedan sve biti riješeno, te da će na popisu imati 21 igrača i tri vratara s kojima će početi pripreme za proljetni dio sezone.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara