Lončarević bolje nije ni očekivao; Bošnjak misli kako su odigrali vrhunski

Lončarević bolje nije ni očekivao; Bošnjak misli kako su odigrali vrhunski

NAKON utakmice sa Stuttgartom trener Ilija Lončarević izjavio je kako nije ni očekivao bolji rezultat, ali ni seriju glupih pogrešaka. Jedan od najboljih na terenu, Ivan Bošnjak izjavio je kako su Plavi odigrali jednu vrhunsku utakmicu.

Lončarević je dodao kako kiksevi dovoljno govore o kvaliteti pojedinaca, ali i velikom problemu koji ga čeka tijekom zimskih priprema. Tvrdi kako za poraz nije kriv sustav kojim su igrali, 4-4-2, već da su igrači loše stajali na terenu.

“Taktičke pogreške mogu se dogoditi u svakom susatvu, zato sam odlučio ovako zaigrati, jer sam vjerovao da je to najbolji način da se suprotstavimo kvalitetnijoj momčadi Stuttgarta” - rekao je Lončarević nakon utakmice dodajući kako su igrom zadovoljili oni koji gotovo uvijek zadovolje – Mijatović, Bošnjak i Vasilj, a podbacili su Mujčin i Pranjić, prenose Sportske novosti.  No Lončarević smatra kako su Pranjić i Mujčin izgubili ritam jer su se istrošili protiv Hajduka.

Lončarević je zaključio kako je razlika u klasi između Dinama i Stuttgarta očita, no to nije isprika za Plave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mislim da smo odigrali vrhunsku utakmicu. Pri rezultatu 1:1 Stuttgart više nije djelovao nadmoćno i šteta je da tada nismo uspjeli odveti utakmicu u neizvjesnu završnicu. “ - izjavio je Bošnjak nakon utakmice dodajući kako se sreća ipak okrenula na Stuttgartovu stranu.

Tragičari susreta Ante Tomić i Mario Lučić slažu se u jednom: pogreške u Dinamovoj momčadi ove su sezone standardne.

Tomić je rekao kako ga je lopta iznenadila, bila je prebrza, pa je završila kod Meire koji ju je smjestio iza Vasiljevih leđa. No, tvrdi kako ga to neće psihološki dotući.

Lučić, krivac za prvi pogodak Stuttgarta, je pak rekao kako je htio dodati dugu loptu, no ispalo je da je prekratka, te je završila tamo gdje nije smjela.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara