Lončarić potjeran s treninga, Turina ponovo broj jedan?

ZA DINAMOVOG trenera Branka Ivankovića zabušavanje je nepoznanica. A na ispitu discipline prvi je pao mladi vratar Filip Lončarić, koji je u ponedjeljak zakasnio na autobus koji Modre tijekom priprema u Međugorju vozi do trening kampa.

Kada je s malim zakašnjenjem ipak stigao na teren, Lončarić se pokušao na prstima pokušao "prošvercati" do trenera vratara, što je još više razljutilo profesora Branka pa je snenog Zagrepčanina potjerao s treninga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uobičajena je praksa da fizioterapeuti bude igrače. Lončarić sobu dijeli s Vedranom Ćorlukom, koji se na vrijeme ustao i krenuo na autobus. Lončarić je malo produžio, ništa strašno, ali trener je jednostavno morao reagirati. Sankcija će vjerojatno biti simbolična." - priča nam Dinamov glasnogovornik Neven Cvijanović.

Mali kiks Lončarića će navodno koštati simboličnih 500 eura, ali to ga vjerojatno manje zabrinjava od činjenice da polako, ali sigurno gubi status prvog vratara hrvatskog prvaka. Ivanković je, naime, već po dolasku u Međugorje, ukazao na sjajan napredak Ivana Turine, čime je suptilno nagovijestio njegov povratak među vratnice u nastavku sezone.

D.R.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara