Luis Aragones: Španjolska i Italija su prvi favoriti Eura

Luis Aragones: Španjolska i Italija su prvi favoriti Eura

SVJETSKI prvaci i doprvaci su prema riječima španjolskog izbornika Luisa Aragonesa momčadi koje će biti najteže za pobijediti na Euru. Iako je Španjolska bila uvjerljiva i poprilično impresivna u kvalifikacijama za Euro, Aragones naglašava kako Španjolska ne spada u uži krug favorita.

"Favoriti su uvijek isti, Italija i Francuska. Imamo dobru ekipu, ali smo jako daleko od toga da bi smo se nazvali užim favoritima prvenstva. Ima nekoliko ekipa koje su u ovom trenutku ispred nas. Mi možemo pobijediti svakog, ali samo ako igramo sa 100% snage, no isto tako možemo izgubiti od svakog ukoliko se samo malo opustimo. Imali smo odlične kvalifikacije i nadam se da ćemo u tom stilu nastaviti i na Euru, iako će biti jako teško. U skupini imamo vrlo dobre reprezentacije, čiji igrači igraju u najboljim europskim ligama i neće nam biti nimalo lako. Morat ćemo jako naporno raditi ne bi li prošli u četvrtfinale", zaključio je na kraju Aragones.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolci, koji nemaju nekih velikih rezultata na međunarodnoj sceni, svoj put na Euru počinju protiv branitelja naslova Grčke, a u skupini su još sa Švedskom, te reprezentacijom koju je Hrvatska odvela na Euro, Rusijom.

F.V.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara