Luka Modrić: Svoju šansu prokockali smo u Bremenu

Luka Modrić: Svoju šansu prokockali smo u Bremenu

NETOM nakon utakmice u HTV-ovom su improviziranom studiju na stadionu gostovali Luka Modrić i strateg Modrih Branko Ivanković, a strijelca Ognjena Vukojevića novinari su zaustavili pri izlasku s terena.

"Moram na početku reći da sam zaista tužan, ponajviše radi navijača. Vidjeli ste što se dogodilo, ja ne smijem pričati o tome, ali to je velika sramota. Borili smo se muški. Što je tu je, idemo sad u Kup UEFA napraviti što se može. Kup UEFA je i bio naš cilj, znači da nismo podbacili. Moramo dignuti glave i ući u skupinu. Mislim da je to naš domet ove sezone, ali pokazali smo zube Werderu." - izjavio je Vukojević netom nakon utakmice za HTV dodajući kako je tragedija tako dosuditi jedanaesterac.

Luka Modrić: Svoju šansu prokockali smo u Bremenu

"Mislim da smo dali sve od sebe, ali nažalost nismo uspjeli. Teško je sad nešto reći, ne znam jesu li ona dva dosuđena jedanaesterca zaista to bila, treba vidjeti. Prvi jedanaesterac nas je presjekao. No Werder zasluženo prolazi, a mi smo svoju šansu prokockali još u Bremenu"

Ivanković: Prvi 11-erac mi je totalno nejasan

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Napravili smo sve što se moglo napraviti. Igrači su zaista ostavili srce na terenu, no Werder je iskusna momčad i na naše pogreške su poentirali. U toj silnoj želji mi smo promašili, a oni su iz te naše nerealizirane akcije zabili gol. Teško je imati pravi koncentraciju u jednom takvom ambijentu, u jednoj takvoj utakmici." - komentirao je Ivanković nakon susreta za HTV. Osvrnuo se i na 11-erce. "Prvi mi je totalno nejasan, a drugi vidjet ćemo" - rekao je.

"Ne mogu ništa zamjeriti igračima. Vjerovali smo da možemo, ali nažalost nismo uspjeli" - dodao je strateg Modrih.

A.H.
Foto: I.L./H.P.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara