Macca Mouse neće otići čak i ako Englezi ostanu bez plasmana na EP

ČAK I AKO engleska nogometna reprezentacija ostane bez plasmana na Euro 2008, Macca Mouse, kako samouvjerenog izbornika Stevena McClarena nazivaju otočki novinari, neće preuzeti krivnju na sebe te samovoljno napustiti kormilo Gordog Albiona!

Svjestan presinga koji će nastati u slučaju da Englezi ostanu bez mjesta na EP, McClaren je novinarima odlučno kazao da će ga FA morati otpustiti, ukoliko ga se njegovi čelnici zaista žele riješiti u skoroj budućnosti.

No, engleski je izbornik siguran kako je upravo on pravi izbor saveza za sljedeće kvalifikacije za veliko natjecanje, SP u Južnoj Africi.

"McClarena je dočekao težak posao jer su engleski igrači bili umorni od SP-a u Njemačkoj. No, sada ponovo žive u pravom duhu zajedništva, stoga izbornik želi ostati i sve što je naučio, pretočiti u praksu." - kazao je engleskim novinarima izvor blizak McClarenu.

U Savezu su također svjesni da će u slučaju debakla na kraju kvalifikacija za Euro imati teškoća u pronalasku McClarenovog nasljednika, navodi se u tisku.

Martin O'Neill, naime, ne želi napustiti Aston Villu (barem ne još), dok je Jose Mourinho više zainteresiran za posao u nekom velikom španjolskom ili talijanskom klubu.

Inače, McCLaren će u petak objaviti popis igrača za susret s Hrvatskom na Wembleyju 21. studenog.

D.R.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara