Madridski voditelj koji je pustio priču da je Barca na dopingu: Kleknut ću i ispričati se

Foto: AFP

MADRIDSKA radijska postaja, iznimno slušana Cadena Cope, uputila je službenu ispriku Barceloni i Valenciji zbog insinuacija da doping kola tim klubovima nakon što su ih doveli u vezu s dvojicom liječnika sumnjive prošlosti, očito povezanih s davanjem dopinških sredstava sportašima.

Radijska postaja smještena u Madridu ustvrdila je prilikom kleveta i da je Real Madrid od Španjolskog nogometnog saveza zatražio da se ozbiljnije pristupi dopinškim kontrolama, te da se pritom posebno pazi na Barcelonu.

Oba su prozvana kluba optužbe u potpunosti odbacila, a Cadena Cope sada se i ispričala. Točnije takvo što ponudili su Juan Antonio Alcala, koji je priču pustio u javnost, i radijska postaja službenim priopćenjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Možda sam bio malo naivan u vezi ove stvari. Uvjerili su me da su to informacije pristigle iz Real Madrida. Trebam li kleknuti i ispričati se onda ću to i učiniti. Uvjeren sam da u se u Barceloni ne bave ilegalnim stvarima. Nismo namjeravali u sumnju dovesti Barcelonine trijumfe" kazao je Alcala, kroz čije se navode baš i ne može iščitati direktna isprika.

Isto je i u slučaju priopćenja čiji dio kazuje:

"Zbog mogućnosti da su naše informacije mogle nauditi ili oklevetati spomenute klubove, Cadena Cope se ispričava Barceloni i Valenciji i navijačima tih klubova ukoliko je itko interpretirao informaciju na takav način."

Cadena Cope je ponudila prozvanim klubovima da pošalju svoje predstavnike u studio kako bi se cijela situacija dodatno razjasnila.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara