Makedonskoj koloniji na Poljudu pridružio se i Brazilac

Makedonskoj koloniji na Poljudu pridružio se i Brazilac

U HAJDUKU se, vrlo slično kao i Dinamu, s puno entuzijazma pripremaju za nastavak sezone. Osim Ercega i Cimerotiča, koji su glavni i vjerojatno jedini istinski napadački aduti trenera Ivana Gudelja, u Split je na probu stigla čitava makedonijska kolonija.

Dolazak Maseva, kojeg nam je Fiorentini spomenuo tijekom našeg posljednjeg razgovora, Maglenskog i Markovskog najavljeni su za  četvrtak ili petak, no Gudelj će dosta posla imati već prilikom provjere Gruzijca Šašaiašvila, Meglenskog i Gešovskog.

Prema prvim informacijama s Poljuda, radi se redom o zanimljivim, ali anonimnim igračima, a teško je povjerovati da će svi saviti gnijezdo u Hajdukovoj svlačionici, kao što je to nedavno uspjelo njihovom zamljaku Kralevskom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Najzanimljviji je, prema riječima Hajdukovoih čelnika, Gruzijac Šašaiašvil, koji je ugovorom vezan za Alaniju, sada drugoligaša iz Vladikavkaza. Kako tvrde, Gruzijac će, ukoliko zadovolji, najvjerojatnije doći na posudbu.

No, dosta se očekuje od Meglenskog, koji igra na poziciji zadnjeg veznog, a koja je Gudelju već duže vremena trn u oku.

Iz Splita je stigla i vijest kako se "Bilima" pridružio Brazilac Ricardo Becker, mladi ofenzivni veznjak. Svakako je iznenađujuće što o njegovoj dosadašnjoj karijeri nitko ništa ne može posvjedočiti, ali od direktora Fiorentinija tijekom dana očekujemo detaljnije izvješće.

Brazilac je u ponedjeljak trenirao s Hajdukovom povećom transfer-ekipom, a u utorak s početkom u 12 sati s potencijalnim kolegama odigrat će i prvu test utakmicu.

D.R.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara