Maljković: Split je moj grad; Real bolji od Šibenke

I NA BALDEKINU su košarkaši Real Madrida dočekani vrlo srdačno, puna dvorana najviše je pljeskala hrvatskom košrakašu u dresu Real Madrida Mariju Stojiću i treneru Boži Maljkoviću.

Trener koji je sa tadašnjom Jugoplastikom dvaput bio europski prvak, izjavio je za Sportske novosti kako uvijek rado dolazi na prostor između Splita, Šibenika i Zadra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Svoga Splita, imam to pravo reći. Osjećam ljudsku i profesionalnu dužnost. Ne, bolje reći dug prema tim ljudima, prema tim prostorima, i ma gdje bio, u kojeg god klubu, uvijek ću doći kada za to bude prigode", rekao je Maljković.

Prije početka utakmice legenda Reala iz 60-tih godina Emiliano Rodriguez uručio je plaketu majci Dražena Petrovića, Biserki, kao zahvalu za sve što je Dražen učinio dok je nosio njihov dres. Iako je Dražen u Realu bio dosta kratko, u klubu je ostavio velik pečat.

Utakmica je počela u znaku domaćina. Šibenčani su prvih 10 minuta vodili, na iznenađenje svih prisutnih. No, gosti iz Madrida ipak su kvalitetniji, što su i pokazali. Utakmica, u kojoj je najmanje bitan bio rezultat, završila je pobjedom gostiju 86:67.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara