Mamić: Bez Nike smo 50 posto jači, Dinamo jedini klub koji poštuje hrvatske zakone

IAKO se po rezultatima i igri u pripremnim utakmicama ne čini tako, Zdravko Mamić tvrdi kako je Dinamo bez Nike Kranjčara minimalno 50 posto jači, te da Niko nije nikad bio vođa momčadi, što se vidi po tome da nitko, ni u svlačionici ni u Upravi ne žali za njim.

"Čak ga ni suigrači nisu uvažavali!" – izjavio je Zdravko Mamić u intervjuu Sportskim novostima, te dodao da je sada atmosfera u Dinamu na granici s fanatizmom.

Dopredsjednik Dinama tvrdi i kako je Niko dosad bio privilegiran, te da je zato bio standardan u Dinamu, nositelj kapetanske vrpce te standardan u reprezentaciji. Dodaje kako Nikin izgled, sad u Hajduku i prije u Dinamu, pokazuje da Niko u Dinamu nije radio kako treba, te kako je jasno da u Hajduku provodi program koji mu je namijenjen.

"Kad počne egzistirati bez privilegija onda će možda postati pravi čovjek i pravi igrač." – smatra Dinamov dopredsjednik, koji, srećom, nije dugo izdržao sa samonametnuim "silenzijom" prema medijima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zdravko Mamić izjavio je i kako Niko Kranjčar ne može biti legalno registiriran za Hajduk, jer Splićani, kao i 90 posto drugih klubova u Prvoj HNL posluju ilegalno zbog blokiranih računa.

"No, mi nećemo osporavati Kranjčarovu registraciju za Hajduk, to nije naš posao. Svi u HNS-u znaju da se on ne može legalno registrirati." – rekao je Mamić dodajući kako jedino Dinamo posluje čisto i transparentno, te pozvao Poreznu upravu, Financijsku policiju i Krim policiju da stanu na kraj nelegalnom djelovanju u hrvatskom nogometu.

"Dinamo je neravnopravan s drugima, jer posluje čisto. Mi poštujemo zakone hrvatske države." – kazao je Dinamov dopredsjednik u razgovoru za SN.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara