Mamić Dinamu opet posudio novce

UNATOČ tvrdnji da mu je Dinamo dužan 22 milijuna kuna i činjenici da je podnio ostavku na mjesto izvršnog predsjednika, Mamić je klubu opet posudio novac. Ni više ni manje nego 2 milijuna kuna. Za plaće.

Kako piše Jutarnji list, Dinamo godišnje košta 56 milijuna kuna. Nakon Siemensa, koji daje 4,5 milijuna kuna, drugi najveći "sponzor“ kluba je upravo Mamić. Mjesečno je potrebno namaknuti 600 tisuća eura, međutim ta cifra se prepolovila nakon srezanih ugovora i još nekih stavki.

Mamić se tako, izgleda, dobro priprema za godišnju skupštinu 29. svibnja o kojoj ovisi njegova budućnost. Vjerojatno smatra kako će njegovo posuđivanje novca klubu učvrstiti Barišićevu i njegovu poziciju. A Barišić je s druge strane svjestan da bez te pomoći Dinamo ne može opstati pa se zato i zalaže za to da se Mamić vrati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najžešći "protivnici" tog dua, bit će Ćiro koji će tražiti ostavku Barišića i Boris Mikšić koji je rekao kako novci nisu problem i kako se europski Dinamo ne može graditi s 3 milijuna eura. Baš zbog svega toga, kako saznaju novinari Jutarnjeg lista iz svojih izvora, Mamić ovih dana u Maksimirskoj 128 grije stolicu u svojoj kancelariji.

Na kraju se postavlja pitanje i oko onih 11,250.000 kn koje je Dinamo dobio od prodaje Nike Kranjčara. Jer, kad se uzme u obzir da se prihodi od prodanih ulaznica kreću između 12 i 20 tisuća kuna, jednostavnom kalkulacijom dolazi se do zaključka da su ti novci vjerojatno već davno nestali.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara