Mamić je svirao kraj: Veliki trener Vaha slaže momčad za sljedeću sezonu

Foto: Cropix

DINAMO je u Kranjčevićevoj nakon tri godine došao do prvenstvene pobjede. Ovaj put ona je značila i potvrdu 13. naslova hrvatskog prvaka. Makar je Vahid Halilhodžić grintao zbog neefikasnosti i izostanka dojma, podrška je stigla od Zdravka Mamića.

"Utakmica je bila lijepa, ali žalim što nismo pobijedili 4:2. Imamo prednost koja je velika i možemo krenuti sa slaganjem momčadi za sljedeću sezonu."

Maminjo će taj posao, tvrdi, prepustiti Vahi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je stvar trenera, njegov posao. Iz kola u kolo ova momčad izgleda bolje i moram priznati da Dinamo na klupi ima velikog trenera. S ovim fondom igrača čekaju nas lijepi dani", smatra Mamić, iako će njegov trener zavapiti da s tim fondom igrača teško može biti konkurentan u Ligi prvaka. A to je Dinamov cilj.

O utakmici sa Zagrebom govorio je i Ivan Kelava: "Nismo baš dobro otvorili, ali pobjeda je najbitnija. Na kraju nitko neće pitati za dojam, već za rezultat. Pobjegli smo na plus deset bodova i sad ćemo moći igrati s još većim olakšanjem, a to je važno u cijeloj priči. Sigurno da je reprezentativna stanka ostavila malo traga na nas, nismo bili kompletni, a neki su se igrači dodatno i ozlijedili. Sve u svemu, ostvarili smo važnu prvenstvenu pobjedu."

Milan Badelj želio je napomenuti da prvenstvo još uvijek traje, posebno jer Dinamo unatoč bodovnom kapitalu, mora misliti na dojam. On jke sinoć izostao.

"Tempo je bio dobar, ali žao mi je što nismo postigli još koji gol više. Zagreb je bio dobar protivnik pa moramo biti sretni što je završilo 1:0. Svakako trebamo biti zadovoljni i činjenicom da smo učvrstili svoju poziciju. Naravno, nije još gotovo, ali imamo ogromnu bodovnu prednost i ne smijemo to ispustiti.", rekao je Bilićev reprezentativac za klupski web.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara