Mamić: Moji igrači igraju kao dezerteri

Mamić: Moji igrači igraju kao dezerteri

IAKO je Dinamo svladao Zadar i upisao prva tri boda, Zdravko Mamić, nezadovoljan viđenim, ljutito je komentirao igru svojih igrača, rekavši da su "bahati, arogantni i neodgojeni".

Dinamov dopredsjednik izjavio je nakon utakmice kako s takvom bahatošću igrača i arogantnim pristupom, Dinamo nema nikakve šanse u Europi, te je dodao kako razlog pogrešaka nije neuigranost, kako neki tvrde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ma kakva neuigranost?! Govorimo o najboljim igračima hrvatske lige, iz aviona se vidi raskoš njihova talenta kada zaista žele igrati nogomet. Međutim, jako se dobro vidi i njihova elementarna neodgojenost. Umjesto da ginu jedan za drugoga, umjesto da pokušaju ostvariti svoje individualne, pa onda i klupske ciljeve, oni igraju kao dezerteri", prenosi Jutarnji list izjavu Zdravka Mamića koji je dodao da se takvo što u budućnosti neće tolerirati, te da je Jurčevićev posao uozbiljiti igrače.

Nakon utakmice Superkupa također su pljuštale kritike iz Uprave "modrih", a tada je i Barišić nagovijestio kako od trenera momčadi očekuje više.

Odgovor na pitanje - trese li se zaista stolica Nikole Jurčevića - može se pročitati u Mamićevoj rečenici u kojoj kaže kako "pomaci u igri moraju biti vidljivi u skoro vrijeme".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara