Mamić: Napravit ćemo reda u Savezu

Mamić: Napravit ćemo reda u Savezu

NA DINAMOVOJ press konferenciji, na kojoj je novim trenerom Dinama imenovan Ilija Lončarević, Zdravko Mamić najavio je kako će napraviti reda u Zagrebačkom nogometnom savezu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Mamić je izjavio kako traži poštenje i čiste odnose, i ne želi da netko radi za Dinamo ili za Hajduk ili za bilo koji drugi klub.

“Moj jedini grijeh je što previše volim Dinamo i što dajem za Dinamo svoju djedovinu i ono što su moji roditelji stvarali i što stalno stvaram i doprinosim. I dalje ću se boriti ma što god pisali o mojim tiradama i lamentacijama.” - izjavio je Mamić apelirajući na prisutne čestite novinare neka pišu o onome što nije u redu, jer nema ništa protiv toga da se piše o lošim stvarima, ali neće dozvoliti da se netko iživljava na instituciji kao što je Dinamo.

Mamić se osvrnuo i na suđenje s kojim nije zadovoljan. Tvrdi kako je na štetu Dinama učinjeno jako puno pogrešaka, od nedosuđenih penala do poništenih golova, no kaže kako je samo njihova greška što se tehnička služba premalo bavila suđenjem. Dodao je kako će od sada detaljnije analizirati suđenje i žaliti se se na eventualne pogrešne odluke sudaca.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara