Mamić nazvao sportsku emisiju i Maleviću obećao kupiti odbojkaša

Mamić nazvao sportsku emisiju i Maleviću obećao kupiti odbojkaša

Tekst: G.Š.
Foto: Cropix


ZDRAVKO MAMIĆ odigrao je još jedan od činova u svojoj osebujnoj karijeri. U posljednjoj epizodi "Sportske spike" javio se telefonom te gostu Radi Maleviću obećao kupiti igrača Tonija Kovačevića.

Trener odbojkaša Mladosti, Malević, gostovao je u emisiji kojoj je tema bila pomoć odbojkašima Mladosti, jer klub životari na rubu opstanka. Mamić, koji je prije puta Dinama u Belek na pripreme, već donirao klubu 50.000 eura za plaće, u jednom se trenutku javio telefonom kao gledatelj te iznenadio Malevića i njegove domaćine.

Malević je taman pričao o Toniju Kovačeviću, koji trenutno nastupa za Budvu, točnije koliko bi njegov dolazak značio za klub. U tom trenutku telefonski se ukazao Maminjo i riješio problem.

"Osjetio sam potrebu da se javim, da čestitam našem vitezu Radi za sve što je napravio, jedan nadnaravni pothvat sa svojim odbojkašima. Ja ne znam, Rade, koliko ovaj Kovačević košta", upitao je izvršni dopredsjednik Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Malević je objasnio da Kovačević igra u Budvi i da bi se volio vratiti kući, spreman je i na manje novca.

"Igra u Budvi za 160.000 eura, a u Mladost bi došao i za 60 - 80 tisuća. Radi se o iznimnom igraču, koji se želio vratiti zbog obitelji", rekao je Malević u dogovoru koji je sličio na reality show.

Mamić je obećao da će pronaći sredstva za plaćanje Kovačevića, a Malević je rekao kako je pozitivno šokiran, kako se sav oznojio, te javio Kovačeviću sretnu vijest.

Mamić je na kraju istaknuo kako mu je krivo što nije intervenirao u poslovanje CO-a Zagreb.

"Nikad neću prežaliti što nisam ovako reagirao kad su odlazili Vori, Lacković i Duvnjak. Otišli su za kikiriki, a sad bismo bili prvaci Europe. U ovako teškim vremenima svi dijelimo sudbinu", zaključio je Maminjo.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara