Mamić nudi Bariću 200.000 eura da preuzme Dinamo

Mamić nudi Bariću 200.000 eura da preuzme Dinamo
NAKON što je sa Štimcem i nekoliko ostalih članova odbora pokušao smijeniti Barića s čela reprezentacije, Mamić je okrenuo ploču i Barića pozvao da dođe u Maksimir. Barić je rekao kako mu je Mamićeva ponuda od 200.000 eura malo.

Jutarnji piše kako su se u ponedjeljak navečer u restoranu As sastali Zdravko Mamić, Vlatko Marković, Otto Barić, Zorislav Srebrić i Ante Pavlović, dodajući kako se Mamić ispričao izborniku Bariću za pokušaj smjene.

Nije se samo ispričao već je Markoviću postavio pitanje "zašto nije ponudio Bariću novi ugovor?".

Marković je ostao zatečen, ali je zato Barić smireno odgovorio kako će prihvatiti ponudu bečke Austrije ako ne produži ugovor s HNS-om.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zatim mu je Mamić ponudio 200.000 eura do dođe u Maksimir i odabere koju funkciji želi, no Barić, koji navodno od HNS-a dobiva 30.000 kuna mjesečno, rekao je kako mu je to malo.

Mamić tvrdi kako danas u Dinamu nema čovjeka koji bi mogao prepoznati mladog talentiranog igrača, a vjeruje kako Barić to može. Doista, pamtimo slučaj kad je Barić prepoznao talent Dade Prše nakon uvjeravanja novinara.

Dinamov dopredsjednik iste novce ponudio je i Srebriću za mjesto sportskog direktora, kojemu se svota učinila primamljivom pa je rekao Mamiću neka pita Markovića je li mu još potreban.

Mamić je navodno prije nekoliko mjeseci zvao i Tomislava Ivića, no on je to odbio, piše Jutarnji list, da mu ne zamjere Splićani.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara