Mamić prodaje tvornicu kako bi isplatio igrače?

Mamić prodaje tvornicu kako bi isplatio igrače?

NAKON trodnevne medijske farse s ostavkom za koju se unaprijed znalo da neće biti prihvaćena, izvršni dopredsjednik Dinama Zdravko Mamić ponovo je aktivan.

U utorak je Mamić, naime, otputovao u Italiju kako bi utanačio prodaju bjelovarske tvornice iverica "Česma", čiji je većinski vlasnik, a novac mu navodno treba kako bi isplatio nemala potraživanja bivših i sadašnjih igrača Dinama, piše Jutarnji list.

U broju od srijede Sportske novosti donose samo šturu informaciju kako je Mamić u utorak otišao na službeni put kako bi osigurao novih 10 milijuna kuna za Dinamo, iako se ne precizira točno o kakvom se poslu radi.

Jutarnji list nešto je precizniji, pa tako prenosi informaciju da je Mamić otputovao u Milano kako bi s talijanskim kupcem dovršio pregovore o prodaji bjelovarske tvornice iverica "Česma", čiji je većinski vlasnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamu je svježa financijska injekcija prijeko potrebna, klub igračima duguje nemale zaostale ugovorne rate. Tu je i isplata duga Tomislavu Butini koji je već najavio sudsku tužbu zbog dugovanja, treba isplatiti i Mikića i Polovaneca...

Kako tvornica "Česma" posluje vrlo uspješno, može se pretpostaviti da je Mamić zapao u financijsku krizu, pa mu je neophodan velik novac u kratkom vremenu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara