Mamić: U zadnjih 35 godina nije bilo ovakve kemije u klubu

Mamić: U zadnjih 35 godina nije bilo ovakve kemije u klubu

SADA već i službeno možemo reći da je Dinamo započeo s pripremama za nastavak sezone. Na prvom treningu okupilo se 26 igrača, a na zagrebačkom travnjaku debitirao je i Brazilac Costa Anderson.

No, prije treninga, ne smijemo izostaviti prozivku, kojoj su osim igrača i trenera prisustvovali izvršni dopredsjednik Zdravko Mamić i predsjednik Mirko Barišić. Potonji je, kako i dolikuje, izrazio svoje veliko zadovoljstvo što ispred sebe ima momčad budućnosti.

"Naš cilj ostaje isti, nadam se da ćete na kraju sezone biti jednako zadovoljni kao nakon njezinog prvog dijela. 15 kola je ispred nas i nadam se da ćemo dati sve od sebe da osvojimo naslov prvaka. Siguran sam da ćete na kraju sezone doći do nekih novih odgovora i saznanja. I da ne zaboravim, vidjeli ste što je na Sljemenu napravila naša Janica Kostelić. Nadam se i da ste čuli koja je pjesma svirala na kraju, pjevalo se Dinamu, to je zaista nešto posebno i tu tradiciju trebamo održati." - kazao je Barišić.

Trener Kuže bio je tih, on je svoje igračima rekao još jutros. No, Mamić je ustvrdio kako se ne sjeća kad je u klubu vladala tako dobra atmosfera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam 35 godina s Dinamom i ne sjećam se kad je između igrača, navijača i rukovodstva ikada vladala ovakva kemija. Moramo to iskoristiti. Ne smijete dozvoliti da nekom svojom nepromišljenom gestom poremetite ovaj san koji sanjamo." - zaključio je Mamić.

Nakon prozivke uslijedio je trening kojem su prisustvovali: Drpić, Šarić, Vukojević, Tomić, Anderson, Chago, Da Silva, Bošnjak, Pandev, Ćorluka, Ćale, Turina, Marić, Modrić, Buljat, Mamić, Zahora, Bosnar, Lončarić, Šarlija, Vuljanko, Talijanac, Ivanovski, Kardum, Lučić i Etto.

>>> Foto galerija s prvog treninga Andersona Coste

Prema prvim reakcijama i onome što smo imali prilike vidjeti na terenu, novi Dinamov Brazilac  vrlo je brz, ima odlično izrađenu tehniku, a posebno je opasan na šutu iz daljine. Iako će trebati neko vrijeme da se aklimatizira, vjerujemo da će s postojećim Dinamovim kosturom na terenu brzo naći zajednički jezik.

D.R.
Foto: Dragan Predojević

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara