Mamić zaprijetio Ćiri: Vrati 200.000 eura ili će netko poginuti!

Mamić zaprijetio Ćiri: Vrati 200.000 eura ili će netko poginuti!

IZVRŠNI predsjednik Dinama Zdravko Mamić zaprijetio je svom kumu i bivšem treneru Modrih Miroslavu Ćiri Blaževiću da mu vrati 200. 000 eura. "Po cijenu života ili smrti taj moj novac opet će biti moj" - kaže Mamić u intervjuu u Sportskim novostima.

Mamić od Ćire traži da mu vrati 200.000 eura, koji su mu isplaćeni za slijedeću sezonu. Budući da će Ćiro slijedeću sezonu voditi Muru, Mamić traži novac natrag.

Na novinarsko pitanje je li sredio odnose s Ćirom, Mamić odgovara da je tražio da se vide i probleme riješe na civiliziran način. Po Mamićevim riječima, Ćiro izbjegava susret. Tvrdi da mu je uoči samog intervjua, kada je zatražio da mu vrati novac, Ćiro u telefonskom razgovoru uzvratio "Kume ti si lud, nabijem te na k....", i poklopio slušalicu.

"Pri svijesti Blaževiću poručujem, neka čuju policija i javnost: po cijenu života ili smrti taj moj novac bit će opet! Trudit ću se da nakraju ne bude mrtav ni Blažević ni Mamić, no ako netko mora poginuti, poginut će!" - zaprijetio je Mamić.

Dodaje da je Ćiro zapravo veliki genijalac jer uvijek pronađe "dovoljno budala što hodaju za njim s koferom punim love i prebacuju je na njegov konto". Priznaje da je među tim budalama bio i on.

Mamić tvrdi da je Ćiro u Maksimiru nasamario Dr. Šoića, Canjugu, Šušaka, Katičića, u Prištini zlatare, u Rijeci Šarinića, u Osijeku Novalića, a sada je u Murskoj Soboti na redu Suban.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mamić zaključuje kako nikada ni u kojoj državi nije registrirana kuna Blaževićeva prihoda niti je ikada platio lipu poreza.

Ćiro: Mamić mi je dužan 50.000 eura

 "Ali, sine, kako da vratim novac kad me istjerao iz kluba. Nisam ja dao otkaz, nisam ja otišao iz Dinama, već me istjerao"- reagirao je Ćiro na Mamićeve optužbe.

Ćiro je izjavio za "Večernji list" da nikada ne bi otišao iz "maksimirskog raja" da na to nije bio primoran. Ćiro kaže da mu je Mamić obećao 500.000 eura i 50.000 eura nagrade za osvojeno prvo mjesto, koje će sada tražiti da mu se isplati.

Što se tiče poreza, Ćiro odgovara da je za zadnjeg boravka u Dinamu s Mamićem dogovorio uvjete u netto iznosima, a prema čemu bi klub trebao platiti porez. Poručuje Mamiću da pogleda njegovu poreznu karticu, pa će vidjeti da je kao izbornik reprezentacije platio oko 350.000 maraka poreza.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara