Maminjo opet zavirio preko granice: Supertalentirani Mujić dolazi u Dinamo?

Maminjo opet zavirio preko granice: Supertalentirani Mujić dolazi u Dinamo?

Tekst: V.B.
Foto: Sportin.ba

PREMA pisanju "SAN-a" supertalentirani nogometaš Slobode, juniorski i mladi reprezentativac BiH Muhamed Mujić, koji je na me­ti mno­gih europskih klu­bo­va, blizu je prijelaska u zagrebački Dinamo.

Naime, kako govore informacije iz BiH, Di­na­mo po­slao je svo­je ska­ute ka­ko bi 18-godišnjeg Muji­ća pra­tili na do­ma­ćim i gos­tu­ju­ćim uta­kmi­ca­ma.  Isti izvor tvrdi kako je Zdrav­ko Ma­mić odlučan na­po­kon do­ves­ti je­dno po­ja­ča­nje s Tuš­nja, kada je već zakasnio sa Sa­idom Huseinovićem, ko­ji je oti­šao u bremenski Wer­der.

Mujića preporučio nekadašnji Dinamovac Mešanović

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Maminjo sada ne želi napraviti istu grešku, stoga je odlučan u namjeri da već sad zakapari talentiranog veznjaka Mujića, za koga je vrsne preporuke poslao Enes Mešanović, i sam nekada igrač kluba sa Maksimira.

"Radi se sigurno jednom od najvećih talenata koji se pojavio posljednjih godina u našem nogometu", rekao je Enes Mešanović, sportski direktor FK Slobode, a Zdravko je njegove riječi shvatio vrlo ozbiljno, uzevši u obzir odnedavni procvat bih nogometa.

Inače, Muhamed Mujić rođen je 26. rujna 1991. godine, a karijeru je počeo u Budućnosti iz Banovića. Prošao je sve kategorije, došao do prve momčadi, za koju je debitirao s nepunih 17 godina. Njegove dobre igre nisu prošle nezapaženo, pa je Mujić uskoro završio u Slobodi iz Tuzli.  Muhamedov nogometni uzor je Leo Messi, a igra na poziciji polušpic i špic.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara