Mancini: Ne mogu vam ništa, pričajte o Mourinhu

Mancini: Ne mogu vam ništa, pričajte o Mourinhu

ROBERTO MANCINI, trener Intera, bio je zadovoljan osvojenim bodom u Rimu i rezultatom 1:1 protiv Lazija. Čak je i najavio kako će se ubrzo riješiti pitanje talijanskog prvaka.

Sedam kola prije kraja Inter ima 69 bodova, četiri boda više od rimskog sastava.

"Ne dajem mnogo šanse Romi. Sve se ionako nas pita, a mislim kako ćemo ubrzo biti spremni zakoračiti prema naslovu. Narednih tjedana, dva do tri, mislim kako će sve biti gotovo", jako je optimističan bio Mancini, te je potom komentirao utakmicu u Rimu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iz mog kuta gledanja mislim da je Rocchi, prilikom pogotka Lazija, bio u zaleđu. Ali, neću potencirati tu situaciju, već ću reći kako sam zadovoljan našom igrom i bod u Rimu uvijek treba nazvati uspjehom", rekao je Mancini i okrenuo se temi koja zadnjih dana puni talijanski tisak, a to je dolazak Mourinha u Inter.

"Ne mogu vam ništa, nastavite pričati o Mourinhu. Mene nije ništa izbacilo iz takta, ja imam stvoren mir u svojoj svlačionici i tamo sve funkcionira. Također, sve je u redu i sa mojim odnosom prema glavnim ljudima u klubu. Mi radimo, vi čačkate. Pa nastavite samo", završio je Mancini. 

Totalsport
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara