Mandarić više ne želi Zajeca na klupi Portsmoutha

DIREKTOR Portsmoutha Milan Mandarić najavio je kako će u idućih 48 sati priopćiti tko će biti novi trener odnosno menadžer Portsmoutha, jer ne može više čekati.

Kako javljaju britanski mediji, Mandarić je izjavio kako ne može čekati do kraja sezone, jer mora reagirati prije nego bude prekasno. To se vjerojatno odnosi na loše rezultate kluba u posljednjim utakmicama, pa će Velimir Zajec ipak napustiti klupu. Naime, Portsmouth se nalazi samo na četiri boda od zone za ispadanje, pa je Mandarić shvatio da je bolje da Zeki prepusti ulogu zbog koje ga je i pozvao u klub, onu sportskog direktora.

Bivši menadžer Aston Ville John Gregory zasad je najizgledniji kandidat za novog menadžera Portsmoutha, kluba gdje je i započeo menadžersku karijeru, no ne baš s najboljim rezultatom. Naime, od 50 utakmica pobijedio je tek u njih 10.

Kao vrlo izgledni kandidat za klupu Portsmoutha spominjao se i Gordon Straachan, s kojim je u Portsmouth trebao doći i naš Robert Jarni, međutim Straachan je odbio ponudu, što je Mandarića jako razočaralo.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara