Maradona ponovo u pritvoru, na nogama i argentinski predsjednik

LEGENDARNI argentinski nogometaš Diego Armando Maradona završio je u pritvoru nakon što je u zrakoplovnoj luci u Rio de Janeiru prosvjedovao jer je kasnio let za Buenos Aires.

"Mali zeleni" je naprosto poludio kada je shvatio da je njegov let odgođen. Počeo je vikati nakon čega ga je brazilska policija privela.

 Po brazilskom zakonu za izazivanje nereda u zrakoplovnim lukama prijeti kazna do dvije godine zatvora, no Maradona se izvukao novčanom kaznom nakon čega je napustio zemlju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Maradona je posjetio Brazil kako bi sudjelovao u humanitarnoj akciji koju je organizirao bivši brazilski reprezentativac, a sada izbornik reprezentacije Japana, Zico.

Maradona je aerodrom Eziza napustio tek u petak ujutro, jer mu radi kašnjenja pri čekiranju leta zaposlenici ipak nisu dozvolili da se ukrca na planirani let, javlja English People.

Lokalna policija izvijestila je da Maradona nije htio u miru riješiti problem, pa su ga svim silama morali zadržati unutar VIP lože. Situacija je postala ozbiljna i argentinski predsjednik morao je intervenirati. Dao je ovlasti svojim ljudima koji su konačno smirili pobješnjelog nogometnog kralja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara