Marić: Zbog Dinamove blamaže sam se vratio kući

SILVIO MARIĆ kaže da ga je Dinamova blamaža motivirala na povratak u Zagreb. Vjeruje da će u Maksimiru završiti karijeru, jer ga, što je stariji, Zagreb privlači sve više.

Komentirajući vrlo lošu Dinamovu igru u završenoj sezoni, Marić objašnjava da su se i drugi veći klubovi znali naći u takvoj situaciji.

"Dinamo je prevelik klub da bi si dopuštao takve blamaže, bilo mi je glupo da se moj klub našao u takvoj situaciji i to me motiviralo da se vratim u Zagreb" – kazao je Marić za Jutarnji list.

Vjeruje da će se klub vratiti u stari ritam pobjeda i da će se Dinamo boriti za vrh. U Maksimiru nema bodova za nikoga, kaže ne podcjenjujući nikoga, ali smatra da dolazi vrijeme Dinamove vladavine.

Marić Hajduk pod Ćirinom rukom vidi kao najopasnijeg konkurenta, a još je izdvojio Rijeku i Zagreb. Ne vjeruje da će iduće sezone u "teškoj konkurenciji" Splićani obraniti titulu.

"Ništa se ne može usporediti s Dinamom! Newcastle i Porto i Panathinaikos su vrhunski klubovi, ali, doma je najljepše. I zato sam se vratio. Nije stvar u novcu ili da nemam ponuda, no jako sam vezan za Zagreb, tu sam, kao klinac, doživio najljepše trenutke" – oduševljen je Marić povratkom "kući".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara