Marko Popović ponovo u Ciboni

HRVATSKI reprezentativac Marko Popović, trenutno jedan od najboljih hrvatskih košarkaša vrlo je blizu odlaska iz Valencije. Zbog previše stranaca u momčadi Pamesa je Popovića registrirala samo za susrete u ULEB Kupu, ne i za španjolsku ligu.

Kako je Popović nezadovoljan svojom pozicijom u momčadi vjerojatno će razvrgnuti ugovor sa španjolskom momčadi. Ukoliko se to dogodi, Popović će i ove sezone najvjerojatnije zaigrati za zagrebačku Cibonu.

Popović je u Ciboni VIP igrao drugi dio prošle sezone, a došao je kao zamjena za Penna. Španjolci su ga pristali posuditi zato što je Cibona izborila igranje u drugoj fazi Eurolige.

U današnjem intervjuu za Jutarnji list rekao kako je sve dogovoreno, te da bi tijekom dana posao oko prelaska u Cibonu trebao biti gotov. No, dođe li u posljednji trenutak neka financijski bolja ponuda od Cibonine Popović će ju prihvatiti, jer, kako je sam rekao, žrtvuje puno novaca dolaskom u Zagreb.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Popović smatra kako je Cibona puno slabija nego prošle godine, te da ima dosta igrača neiskusnih za Euroligu.

Popoviću je najvažnije da igra, zato trenutno Cibona ima prednost nad drugim momčadima, jer će se natjecati i u Euroligi i u Goodyear ligi.

U Euroligi, izjavio je Popović za Jutarnji, Cibona ima dosta tešku skupinu, iako se tako možda ne čini. "Ući u Top 16 zahtjevan je zadatak" – rekao je Popović.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara