Marković: Da sam ja bio izbornik, uz Bišćana bi izbacio i Šimića

Marković: Da sam ja bio izbornik, uz Bišćana bi izbacio i Šimića

NEDAVNE igre Igora Bišćana u Liverpoolu naišle su na pohvalu suigrača, trenera i novinara, ali "alfa i omega" HNS-a Vlatko Marković ostaje vjeran svojoj tezi o "Bišćanu izdajniku" koji neće igrati za reprezentaciju sve dok je on prvi čovjek hrvatskog nogometa, a u ponedjeljak je na vatru "slučaja Bišćan" dolio još malo ulja.

Podsjetimo, Bišćan je bio ključni igrač Liverpoola u dvije nedavne pobjede "Redsa", onu nad Deportivom u Ligi prvaka te onu nad Middslebroughom u domaćem Liga kupu.

Izbornik Zlatko Kranjčar je ovih dana u razgovoru s novinarima potvrdio da će ponovo pokušati "omekšati" Vlatka Markovića po pitanju Bišćanovog povratka u reprezentaciju, ali čelni čovjek HNS-a ne odustaje od svog stava o "Bišćanu izdajniku".

"Da sam tada bio izbornik, izbacio bih iz reprezentacije i Darija Šimića, koji je bio s njim u sobi." – izjavio je Marković u ponedjeljak za Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marković je ustvrdio kako je tadašnji izbornik, aktualni sportski direktor Dinama Otto Barić bio "malo naivan".

"Povjerovao je u Šimićevu priču da ništa o Bišćanu ne zna." – dodao je Marković, kojem se slobodno može prigovoriti da mu je vlastiti inat važniji od dobrobiti hrvatske reprezentacije, jer nema sumnje da bi igrač Bišćanovih kvaliteta dobro došao Cici Kranjčar u itekako važnim kvalifikacijama za SP 2006.

N.B.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara