Marković dao potporu Kranjčaru; većina utakmica u Maksimiru

IAKO je predsjednik HNS-a Marković trebao stišati regionalne napetosti prouzročene Kranjčarovom željom da se sve utakmice hrvatske reprezentacija igraju u Maksimiru, moguće je se nakon ovih riječi glavnog čovjeka hrvatskog nogometa još više produbi jaz između Zagreba i Splita, ali i Rijeke i Varaždina.

Kako pišu Sportske novosti, Marković je rekao kako poštuje Kranjčarove želje, te da on sigurno za to ima razloge, no "garantira da će se glede domaćinstva reprezentacije nastaviti s dosadašnjom praksom". Drugim riječima, većina utakmica reprezentacije odigrat će se u Maksimiru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Već u idućoj rečenici Marković govori kako će "Vatreni" igrati i u drugim gradovima, a mi se pitamo kad će to biti; u idućem kvalifikacijskom ciklusu, ili kad bude u Hrvatskoj gostovala neka manje važna reprezentacija?

"No, ne pada nam na pamet da preskočimo i druge destinacije: neka ne brinu u Splitu, Osijeku, Rijeci i Varaždinu, tvrdim da će Hrvatska gostovati i pred njihovim navijačima." – izjavio je Marković za "Sportske" dodajući kako o tome odlučuje Izvršni odbor.

Marković se osvrnuo i na početnu postavu hrvatske reprezentacije za Irsku. Tvrdi kako će u Dublinu Hrvatska predstaviti najbolju momčad, te kako ne priznaje nikakav umor. Podsjetimo, Kranjčar je već ranije Pršu i Butinu oslobodio od akcije Irska.

Što se tiče gostovanja Brazila u Hrvatskoj, glavni tajnik HNS-a Zorislav Srebrić je rekao kako neki dan nije bio dobro shvaćen. Naime, tvrdi kako je Split favorit za organizatora ako do susreta uopće i dođe, jer bi HNS Brazilcima trebao dati čak 500.000 eura.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara