Marković nakon odluke: Možda je i bolje da ne trošimo toliki novac

IAKO je većina naše delegacije neposredno nakon UEFA-ine bolne odluke bila poprilično sramežljiva s izjavama, Vlatko Marković kasnije se opustio ispred hrvatskim novinarima:

"Ne znam što se dogodilo, pa Tehnička komisija je prije dva dana ukrajinsko-poljsku kandidaturu proglasila sasvim nekonkurentnom. Ostali smo mi i Talijani. Što god da se dogodilo, UEFA će to morati objasniti." - kazao je predsjednik.

"Možda bi bilo zgodno da se malim zemljama poput nas i Mađarske u startu kaže da nema smisla kandidirati se. Bolje je da ne trošimo tolike novce na nešto što nije realno."

Dugogodišnja Milanova desetka, Zvone Boban, priznao je da su naši predstavnici noć uoči proglašenja vjerovali u pobjedu talijanske kandidature.

"Istina, vjerovali smo da će Talijani odnijeti pobjedu, ali očigledno su ih skupo koštale sve ove kontroverze u posljednje vrijeme. Na kraju je  pobijedila Platinijeva ideja o proširenju nogometne obitelji i decentralizaciji, na jedan konkretan način. Na žalost, to se dogodilo sa slučajem Ukrajine i Poljske, a ne Hrvatske i Mađarske." - prokomentirao je Boban za kamere HTV-a.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara