Marković: Novi sustav nije upalio, Kranjčar može eksperimentirati još 90 minuta

Marković: Novi sustav nije upalio, Kranjčar može eksperimentirati još 90 minuta

PREDSJEDNIK Hrvatskog nogometnog saveza Vlatko Marković nezadovoljan je igrom koju je reprezentacija prikazala u Dublinu, te najavio da će razgovarati s izbornikom Kranjčarom, kojem će eksperimentiranje sa sustavom dozvoliti još samo jednom, najvjerojatnije u utakmici s Egiptom.

U razgovoru za Sportske novosti predsjednik HNS-a je najavio da će sljedećeg tjedna razgovarati s izbornikom, od kojeg očekuje opširno izvješće. No, prvi poraz Kranjčarovih izabranika Marković nije doživio kao neku veliku tragediju, iako "nema dvojbe da sustav nije upalio".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako i jesam nezadovoljan, nisam zabrinut. Ne zaboravimo da u Dublinu nisu igrali Pršo, Mornar, Olić, Jerko Leko, Sablić, Pletikosa; neki zato što su umorni, neki su "povrijeđeni", a neki uvrijeđeni. Imamo kvalitetan izbor koji je pojačan Da Silvom i Pranjićem." – ustvrdio je Marković, pa dodao da iz poraza od Irske treba izvući pouke.

"Nisam protiv eksperimenata, s tog stajališta razumijem rješenja koja je Cico forsirao u Dublinu te zaključujem: pokusi prestaju s istekom 2004! Kranjčaru preostaje još samo 90 minuta, najvjerojatnije protiv Egipta, potom se ispisuje završni račun: što imamo – imamo, što nemamo – nemamo." – zaključio je čelni čovjek hrvatskog nogometa.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara