Marković: Nude nam se Pekerman i Lavolpe!

Marković: Nude nam se Pekerman i Lavolpe!

SVOJE kandidature za novog hrvatskog izbornika već su javno priložili mnogi naši, a prema najnovijim informacijama, i strani stručnjaci. U Rusanovu 13 su, naime, stigle službene ponude Josea Pekermana, bivšeg izbornika Argentine te bivšeg izbornika Meksika Ricarda Lavolpea.

Predsjednik HNS-a Vlatko Marković potvrdio je interes stranih snaga za klupu hrvatske momčadi, te još jednom ustvrdio da ga isti ne čudi, s obzirom na kultni status nacionalne nam vrste.

"Jučer sam ručao i razgovarao s najozbiljnijim kandidatom i najprije želim reći da su sva imena s kojima mediji ovih dana raspolažu - netočna." - kazao je prezidente.

Dakle, ništa od Zaccheronija, Dauma i Trappatonija. Faksimil koji je stigao u Rusanovu na raspolaganje je stavio gorespomenute stručnjake, znači li to kako ćemo prigrliti svjetski trend i oglušiti se na dobre želje i ambicije domaćih snaga?

"Nikada nisam strancu davao prednost nad našim čovjekom, mogućnosti su jednake za obje strane. Porazgovarat ću s još petoricom, šestoricom stručnjaka i shodno kriterijima, zajedno sa svojim stožerom, donijeti odluku najkasnije do ponedjeljka." - dodao je Marković u razgovoru za Novu TV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rijetko se događa da predsjednik neko pojavljivanje u medijima ne iskoristi za degradiranje istih. Tako je ponovo, gostujući u Dnevniku naše komercijalne televizije upozorio na sezonu kiselih krastavaca, te opovrgnuo općepoznate nesuglasice s Zvonimirom Bobanom.

"To su gluposti. Mediji ovih dana ne znaju za granice. Vatreni su me sami nazvali i kazali da ne znaju o kakvoj se to uroti priča. S Bobanom sam bio i bit ću dobar prijatelj i on bi me sigurno nazvao da mu nešto treba. No, kad je riječ o trenerskom poslu, tu nema neke velike ljubavi." - prokomentirao je Marković.

D.R.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara